OM OSS


Svela Tømrertjenester er et veletablert firma med imponerende 16 års erfaring innen bransjen. Vi er eksperter på ulike trekonstruksjoner, og vi tar på oss oppdrag av alle størrelser, fra små til store prosjekter.

Vi streber alltid etter å være konkurransedyktige både når det gjelder pris og kvalitet i alt arbeid vi utfører. Hos oss kan du være trygg på at du får valuta for pengene dine, samtidig som vi leverer arbeid av høyeste standard.

Vi er så sikre på kvaliteten på våre produkter og tjenester at vi tilbyr en garanti, både for produktene vi bruker og for selve utførelsen av arbeidet. Vi ønsker ikke bare å fullføre prosjektene våre, men også å etterlate deg som en helt fornøyd kunde.

Enten du trenger hjelp til å bygge et nytt hus, utvide ditt nåværende hjem eller rehabilitere boligen din, er vi den rette partneren for jobben. Vi kan ta hånd om et bredt spekter av oppgaver innenfor tømrerfaget, og vi fungerer som totalleverandør innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.

Vi er svært engasjerte i å holde oss oppdatert på de nyeste produktene og løsningene på markedet. Bransjen utvikler seg raskt, og det er avgjørende å være i forkant av denne utviklingen - noe vi prioriterer høyt. Våre fagfolk har omfattende erfaring og er grundig opplært innen helse, miljø og sikkerhet (HMS) samt produktutvikling.

Kvalitet er vår stolthet, og vi legger stor vekt på å forstå kundens behov og ønsker. Vi arbeider kontinuerlig for å bli anerkjent som en profesjonell og pålitelig aktør som leverer til avtalt tid og pris. Når du velger oss, kan du være sikker på at vårt fokus på optimalisering av funksjoner og innovative løsninger preger boligene vi utvikler. Vi er også dedikerte til å være i forkant når det gjelder bruk av energieffektive tiltak i boliger.

Velg Svela Tømrertjenester for din neste tømreroppgave, og opplev en dedikert partner som forstår dine behov og leverer arbeid av høyeste kvalitet.

Har du spørsmål? 
Ikke nøl med å ta kontakt!

    © SVELA TØMRERTJENESTERt
    Utviklet av:
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram